fbpx

Fødselsplakat med baby – version 2

DKK269.00DKK468.00

Få din egen personlige fødselsplakat/ fødselstavle med din babys informationer skrevet ind i illustrationen af en sovende baby.

Plakaten bliver trykt i A3 format.

Hos pos-tr.dk bliver alle plakater trykt på tykt kvalitets papir, og tilkøber du ramme modtager du din plakat indrammet, og lige til at hænge op.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Unik fødsels-plakat til din baby.

Fødsels-plakaten giver et ekstra pift til børneværelset, over puslepladsen, eller lige hvor du vil. Uanset hvor du hænger plakaten, vil den minde dig om din lille ny, og den dag han/hun kom til verden. Den giver et personligt præg til indretningen, og er nuttet og helt unik.

En gave som din lille guldklump helt sikkert vil sætte pris på.

En fødsels-tavle med barnets personlige informationer, er en fin og sød gave til et barselbesøg, barnedåb, børnefødselsdag, eller hvis du ønsker at give dit lille nye familiemedlem en personlig gave til børneværelset.

Den fås i størrelsen A3, med standardfarven grå, men laves gerne i anden farve hvis det ønskes.

Jeg skriver lige den tekst du gerne vil have på plakaten, og ønsker du en anden farve end standarten kan det også laves. Skriv dine ønsker i kommentarfeltet, og så laver jeg en personlig fødsels-tavle lige til din lille guldklump.

Hos pos-tr.dk bliver alle plakater trykt på tykt kvalitets papir, og tilkøber du ramme modtager du din plakat indrammet, og lige til at hænge op.

Yderligere information

Ramme

Uden ramme, Med ramme i lys eg, Med ramme i mørk eg, Med sort ramme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.