Fødselsplakat med baby i størrelsen A3 – Blå

kr.199.00kr.299.00

Fødselsplakater er den perfekte gave til begivenheder som barnedåb, barselsbesøg, fødselsdag, jul eller andre festlige lejligheder.
Husk på at hvis du køber din plakat med ramme, modtager du den indrammet og lige til at hænge op.
Du kan forvente din specialdesignede plakat inden for en arbejdsuge. Men står du med en hastesag, så kontakt os endelig, så finder vi ud af noget.
* Bemærk at specialdesignede plakater ikke kan returneres

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Unikke fødselsplakater til dit barn

Hvert barn er unikt, og en fødselsplakat er den perfekte måde at fejre det på. Udforsk vores udvalg af forskellige farver, designs og rammetyper for at finde den perfekte plakat til din søn eller datter. Indtast barnets personlige oplysninger som navn, fødselstidspunkt, dato, vægt og længde. Når bestillingen er modtaget indskriver vi personligt barnets oplysninger ind i illustrationen. Du kan forvente din fødselsplakat bliver afsendt inden for 1 arbejdsuge, men har du en hastesag så send en besked, så finder vi ud af det.

Det perfekte tilkøb til børneværelset

Hvis du føler, at der mangler noget i indretningen af dit barns værelse, kan en fødselsplakat være det, der skal til for at skabe den hyggelige atmosfære, der hører til på et børneværelse. En fødselsplakat er ikke kun dekorativ, men repræsenterer også det øjeblik, hvor din lille dreng eller pige først så dagens lys. Så hvis du ønsker at forbedre dit barns værelse, tag et kig på vores udvalg af fødselsplakater.

Den perfekte gaveide

Fødselsplakater er blevet meget populære rundt om i de danske hjem, og de kan både bruges som som personlige dekorationer på dit eget hjems vægge, eller som gaver til begivenheder som barnedåb, barselsbesøg, fødselsdag, jul eller andre festlige lejligheder. En fødselsplakat er det perfekte minde at hænge op over sengen, puslebordet eller et andet sted i hjemmet. Husk på at hvis du køber din plakat med ramme, modtager du den indrammet og lige til at hænge op.

Gør dagen lidt mere speciel

Vi tilbyder også en bred vifte af personlige plakater til enhver lejlighed. Skal du holde en barnedåb eller en anden begivenhed kan vi anbefale vores udvalg af plakater til fingeraftryk. De fungerer som en kreativ gæstebog, og giver et smukt minde om dagen der er lige til at hænge op i hjemmet.

Hurtig levering af specialdesignede plakater

Selvom vores fødselsplakater er specialdesignet og derfor skal laves personligt, tilbyder vi stadig hurtig levering. Du kan forvente din specialdesignede plakat inden for en arbejdsuge. Men står du med en hastesag, så kontakt os endelig, så finder vi ud af noget.

 

* Bemærk at specialdesignede plakater ikke kan returneres

Yderligere information

Vægt 300 g
Størrelse

21×29,7 (A4), 30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.