Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Hvordan bestiller jeg personlige plakater?

Du går ind på den plakat du ønsker. Her finder du muligheder som farver og personlig tekst. Vælg det ønskede, og føj til kurv. Så skulle alt gå af sig selv.

Laver du bestillingsarbejde?

Ja. Men bestil i god tid.

Kan jeg selv hente min ordre?

Da pos-tr.dk har et samarbejde med en dropshipping-virksomhed, der trykker og sender ordrene, er der ikke længere lager på hjemadressen. Det er derfor kun muligt at modtage sin ordre via GLS i den nærmeste pakkeshop til din adresse.

Min plakat er skadet i posten. Hvad gør jeg nu?

Det sker jo desværre at en plakat bliver bøjet i posten, selvom den bliver forsvarligt pakket ind. Sker det, kan du sende billeder af plakaten og indpakningen til mig, samt info om din ordre (Dit navn og dit telefonnummer). Enten på mail til: tinerinberg@gmail.com, pr sms/mms på: 2825 0004, eller er du på facebook kan du sende mig en besked der. Når jeg modtager billederne vil jeg med det samme sørge for du får en ny plakat tilsendt.

Jeg har fortrudt min ordre

Har du fortrudt en ordre er det vigtigt du hurtigst muligt skriver til mig.

Meget gerne pr sms på 2825 0004

Jeg gør mit bedste for at annullere din ordre hvis det er det du ønsker, men bemærk dog det kun kan lade sig gøre så længe ordren ikke er i print. Er din ordre sendt til print er det desværre for sent at lave en annullering, så der må du selv sende din vare retur og få din betaling tilbage. Ved returnering bedes du kontakte mig, og som køber står du for fragtomkostningen.

Bemærk at hvis man bestiller en speciallavet plakat som fx en fødselsplakat med navn eller dato kan ordren ikke annulleres, da jeg har brugt tid på at lave netop denne plakat specielt til dig. Jeg håber derfor at man overvejer grundigt, om man vil købe en plakat, inden man kommer den i kurven.

Jeg har ikke afhentet min ordre i pakkeshoppen

Hvis du ikke har hentet din pakke i pakkeshoppen indenfor de dage du for oplyst af fragtfirmaet, vil pakken blive sendt retur til det dropshipping firma der trykker plakaterne. Du bedes kontakte mig og opgive dit ordrenummer hvis du ønsker at få gensendt ordren. Du vil blive opkrævet nyt fragtbeløb, hvis dropshipping firmaet skal gensende pakken til dig. 

Hvis du ikke har hentet sin pakke, kan det ikke betragtes som en fortrydelse af købet.