fbpx

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Hvordan bestiller jeg personlige plakater?

Du går ind på den plakat du ønsker. Her finder du muligheder som farver og personlig tekst. Vælg det ønskede, og føj til kurv. Så skulle alt gå af sig selv.

Laver du bestillingsarbejde?

Ja. Men bestil i god tid.

Kan jeg selv hente min ordre?

Da pos-tr.dk har et samarbejde med en dropshipping-virksomhed, der trykker og sender ordrene, er der ikke længere lager på hjemadressen. Det er derfor kun muligt at modtage sin ordre via GLS i den nærmeste pakkeshop til din adresse.

Min plakat er skadet i posten. Hvad gør jeg nu?

Det sker jo desværre at en plakat bliver bøjet i posten, selvom den bliver forsvarligt pakket ind. Sker det, kan du sende billeder af plakaten og indpakningen til mig, samt info om din ordre (Dit navn og dit telefonnummer). Enten på mail til: tinerinberg@gmail.com, pr sms/mms på: 2825 0004, eller er du på facebook kan du sende mig en besked der. Når jeg modtager billederne vil jeg med det samme sørge for du får en ny plakat tilsendt.