Info / Kontakt

Bag om Pos-tr.dk

Hej, Jeg hedder Tine Rinberg, og det er mig der tegner plakaterne til Pos-tr.dk.

Jeg har altid tegnet, lige siden jeg kunne holde en blyant. Efter en smuttur på gymnasiet og landbrugsskolen, lykkedes det mig at komme ind på animationsskolen i Viborg, og lige siden da har det været mit mål at leve af at tegne.

I 2014 landede jeg så mit drømmejob for A-sport.dk, som animator. A-sport har en Idebank med animerede videoer der især har fokus på aktiv leg og læring, hvor alle kan få inspiration. Sidenhen er A-sport udvidet med en side der hedder ATIB.dk, der henvender sig specielt til skoler og institutioner.

I min fritid lige siden jeg begyndte på skolen, har jeg lige så stille samlet mine værker sammen, og drømmen om at få mine tegninger ud i danske hjem tog form.

Derfor stiftede jeg firmaet Pos-tr.dk hvor alle kan se de plakater jeg har lavet. Firmaet er stadig bare mig der sidder på mit hjemmekontor. Her sidder jeg de fleste dage, hvor jeg arbejder hjemmefra for A-sport, og i fritiden, hvor jeg tegner til Pos-tr.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på mail: tinerinberg@gmail.com, eller sende en sms/ringe på 28 25 00 04. Sms er det sikreste valg hvis du vil i hurtig kontakt, da jeg for det meste har mobilen på mig. Det samme kan jeg ikke sige om computeren 😉

Nederst på denne side finder du også link til handelsbetingelser og spørgsmål og svar.

Jeg har som sagt et job på 37 timer ved siden af min hobbyvirksomhed, så bær over hvis jeg ikke får svaret på din mail samme dag. Sender du derimod sms kan du forvente svar samme dag.

Jeg vil gerne give mine kunder den bedst mulige service, så har du et specielt ønske, så laver jeg dine plakater lige som du vil have dem.

Plakaterne personliggøres og trykkes løbende, men hvis du har en hastesag, må du endelig sige til, så jeg kan lave den som det første. Bemærk dog at jeg vurderer hvor lang tid den enkelte sag tager, og om tidsrammen er realistisk.

 

De bedste hilsner

Tine, Pos-tr.dk

Telefon: 28 25 00 04

Mail: tinerinberg@gmail.com