Info / Kontakt

Bag om POS-TR.DK

Jeg er Tine Rinberg, og jeg står bag de kreative plakater på Pos-tr.dk. Kunstnerisk udfoldelse har altid været en del af mit liv – jeg har tegnet, siden jeg kunne gribe en blyant. Efter nogle omveje via gymnasiet og landbrugsskolen, fik jeg muligheden for at blive optaget på animationsskolen i Viborg. Siden da har mit ultimative mål været at leve af min passion for tegning.

I min fritid, siden mine skoledage, har jeg samlet mine kreationer sammen, og drømmen om at bringe mine tegninger ind i danske hjem begyndte at tage form.

Resultatet blev grundlæggelsen af Pos-tr.dk – et firma, hvor alle mine skabte plakater kan opleves. Virksomheden er stadig en hobbyvirksomhed, og mit kreative hjørne er mit hjemmekontor.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme i kontakt med mig, er du velkommen til at sende en e-mail til tinerinberg@gmail.com eller sende en sms/ringe på 28 25 00 04. For hurtigst mulig respons er sms det bedste valg, da jeg som regel har mobilen ved hånden. Det samme kan desværre ikke siges om computeren 😉

Nederst på denne side finder du også links til handelsbetingelser og en FAQ-sektion.

Det er vigtigt at nævne, at jeg også har en fuldtidsstilling på 37 timer ved siden af min hobbyvirksomhed. Så vær tålmodig, hvis jeg ikke besvarer din e-mail samme dag. Sender du derimod en sms, kan du forvente svar inden for samme dag.

Jeg stræber altid efter at give mine kunder den bedst mulige service. Hvis du har specielle ønsker, skræddersyr jeg plakaterne, så de passer præcis til dine forventninger.

Plakaterne personliggøres og trykkes løbende. Hvis du har brug for en hasteopgave, så sig endelig til, så jeg kan prioritere den øverst på listen. Dog forbeholder jeg mig retten til at vurdere den forventede tidsramme for hver enkelt opgave.

De bedste hilsner

Tine, Pos-tr.dk

Telefon: 28 25 00 04

Mail: tinerinberg@gmail.com

CVR: 40217568